Nieuwe Blog over Filipijnen

Beste lezers,

Ik heb ondertussen een nieuwe blog gemaakt over de Filipijnen.
Je kan mijn eerste artikel lezen op de volgende website.

Ik heb ook nog een site gemaakt over speeltjes zoals fleshlight etc, hier kan je meer informatie over krijgen op de volgende website:  https://www.pocketpussy.online/

Deze blog wil ik hier behouden aan alles wat met pergola, en andere zaken te maken heeft, ook hebben we een nieuwe partner. 

Waarvoor we super dankbaar zijn!

Anders kan je nog zoeken naar vanalles en nog wat, wat je zou willen kopen van kleren.

Ik heb nu een nieuwe winkel ontdekt in België waar ik heel tevreden van ben. De service en het onthaal is uitstekend. Super familiale sfeer daar in deze winkel. De kleren zijn fantastisch en ik ben altijd blij als ik daar ben geweest elke keer als ik mijn Belgische vrienden ga bezoeken. Ik ga je niet langer in spanning houden de winkel heet Scalini.

Scalini Torhout Logo

 

Logo van Scalini Torhout kan je hierboven zien. Echt een super winkel! Je kan hier wel geen horloges kopen. Maar handtassen en andere accessoires wel.

Andere leuke winkels zijn:

Debijenkorf.nl maar shoppen online, doe ik niet graag zeker niet op shops zoals Zalando etc. Omdat ik nooit weet of het mij wel zal passen en dan terugsturen enzovoort. Ik ga gewoon veel liever naar een winkel waar ze me helpen.